Tietoa Lapin avoimen AMK:n opinnoista

Limingan taidekoulussa tarjolla  Lapin ammattikorkeakoulun avoimen ammattikorkeakoulun opintoja

Kursseille ilmoittautuminen tapahtuu alla listattujen linkkien kautta

 

Avoimen ammattikorkeakoulun opinnoissa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamista ja suorittaa korkeakouluopintoja. Opintojen tavoitteet, sisällöt ja vaatimukset ovat samoja kuin ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijoilla. Suoritetut opinnot voidaan siis hyväksilukea, jos myöhemmin jatkat tutkintokoulutuksessa Lapin ammattikorkeakoulussa. Lapin ammattikorkeakouluun voi hakeutua halutessaan tutkinto-opiskelijaksi erillishaussa avoimessa suoritettujen opintojen perusteella. Lue lisää avoimen väylä -hausta täältä
 
Opinnot ovat käytännönläheisiä ja työelämälähtöisiä, ja ne sisältävät sekä teoriaa että käytäntöä. Kuuntelet, luet, kirjoitat, keskustelet, tutkit ja hankit ammatillista osaamista
 
Limingan taidekoulussa avoimen opintoja järjestetään lähiopetuksena ja verkko-opintoina. Verkko-opinnot sisältävät sekä itsenäistä että ryhmätyöskentelyä tietoverkkojen avulla. Opiskelu tapahtuu Moodle- ja AdobeConnect- oppimisympäristöissä. Lapin AMKin eoppimispalvelut tukevat verkko-opiskelua koko opintojen ajan. Perehdytys oppimisympäristöjen käyttöön järjestetään verkossa perjantaina 19.8 klo klo 10-11.30.
 
Tarjolla olevat opinnot lukuvuonna 2022-2023
  • Havaintojen teko piirtäen ja maalaten 7 op, syksy 2022, lähiopetuksena
    • Ilmoittautumien päättyy 19.8.2022
    • Opinnot sisältyvät opiston omiin opintoihin – jos haluat että ko. opinnot rekisteröidään Lapin AMK:hon suoritetuiksi niin rekisteröitymismaksu AMK:lle on 30 €.
    • Lisätiedot ja ilmoittautuminen löytyy täältä
  • Tradition tuntemus ja nykytaide 5 op, syksy 2022, verkko-opintoina (190 €, sisältää rekisteröimismaksun AMK:hon)

Lisäksi Limingan taidekoulun opiskelijoilla on yhteistyösopimukseen perustuen mahdollisuus suorittaa maksutta avoimen AMKin opintoina alla olevat opintojaksot. Paikkoja rajoitettu määrä ja opiskelijat hyväksytään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

(Jos linkit ei toimi, päivitä selain)

Limingan taidekoulussa toteutettavista avoimen ammattikorkeakoulun opinnoista saat lisätietoa www.limingantaidekoulu.fi, puh. 044-726 5032.