Uutena teatterilinja!

Haku Limingan taidekoulun uudelle linjalle on nyt auki

Teatterilinjan Perusoppijakso alkaa 17.8.2020 ja päättyy 26.5.2021.

Opetusviikot ovat viisipäiväisiä, maanantaista perjantaihin, opetustunnit yleensä klo 9:15-14:45. Silloin tällöin esityskaudella opintoja on myös ilta-aikaan. Asuntolapaikka on tarjolla myös viikonloppuisin.

Teatterilinja tutustuttaa opiskelijan laajasti kehotaiteen ja teatterin perustyökaluihin. Linjalla opiskellut opiskelija omaa taidon näyttelijäntyön, teatteritarpeiston, lavastuksen, puhetekniikan jaohjauksen perusteisiin. Vuoden aikana opiskelija pääsee toteuttamaan yhteisen produktion sekäsooloesityksiä. Perinteisen käsikirjoitukseen pohjautuvan teatterikappaleen opiskelun lisäksi opiskelijat tutustuvat mm. performanssin, nukketeatterin, prosessidraaman, luovan kirjoittamisen ja standupinworkshoppeihin. Teatterilinja preppaa opiskelijan tehokkaasti teatteri- tai esitystaiteiden jatkokoulutukseen.

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.