Sounds and smells: 27.1.2017

Terve vaan kaikille! Uusi sivari Miska tässä. 

Vuosi on vaihtunut ja joululomakin on jo aikaa sitten lusittu. Blogiparka on jäänyt päivittämättä kiireiden takia, joten ajattelin että olisi ehkä korkea aika vähän kertoilla taidekoulun kuulumisista. 

2.1.2017 Pärähti kevätlukukausi käyntiin ja saatiin tusina uusia oppilaitakin, jotka aloittivat taidekoulussa opintonsa. Lämpimät tervetuliaiset heille, toivottavasti viihtyvät :). Mitenkähän muuten, tulossa on erittäin paljon mielenkiintoisia viikonloppukursseja ja kesäkurssitkin on jo ehditty julkaista. Kannattaa käydä vilkaisemassa koulun nettisivuilla tarjontaa. http://www.limingantaidekoulu.fi/esittely/viikonloppukurssit.

Niin jo, ensi viikolla on kritiikki, aiheena on ääni kuvan lähteenä. Postailen siitä kuvia sitten ensi kuun puolella ja ehkä ääniäkin.

Sitten vähän omia mietteitä, yleisesti ottaen kuuluu hyvää, ihmiset ovat mahtavia ja täällä töiden tekeminen miellyttävää. Ei ole pahaa sanottavaa :). Ainoa vaan että välillä on hiukan kiire, mutta pieni stressi pitää skarppina.

Tässä vielä kuva sarjakuvataiteilija Petteri Tikkasen pitämästä luennosta. Oli muuten oikeasti mielenkiintoinen ja hauska luento kun kävin seuraamassa.

Ensi kertaan moikka!

-Sivari Miska

Tägit: