Sounds and smells: 1.6.2016

1.6.2016

Moikka moi, Sivari Mikke tässä taas.

Viime torstaina päättärit ja uuden näyttelyn avajaiset meni hyvin, sitten ihmiset jo huristeli pois täältä kiireesti pitkin viikonloppua. Että näin kunnon kesä tuli ja oppilaat meni, aika hiljaista ollut nyt jo useampana kuumana(!) päivänä. Päällimmäisenä tältä ekalta viikolta yksinäni mielessäni on tietty eilinen, päivä joka ei koskaan loppunut. Siivoilin oman kolmos asuntolani sotkuja ja hikoilin sängyssä, tartutin itseeni viikonloppuna ikävän flunssan. Tiskiä riitti, vanhat ruuat piti heittää pois kaapeista, sulatin pakastimen, keräsin lasit ja metallit kierrätykseen, jne asuntolan siivoilua ja kunnossa pitoa kokopäivä. Tänään töissä silti taas porskutetaan, ruohoa pitää leikata ja luokkia tyhjentää tarpeettomasta tavarasta.

Ei tässä mitää keksi enää sanottavaa, tulkaa kesäkursseille kun vielä ehtii ilmoittautua, olkaa kiltisti ja ehkä kirjoitan ensiviikolla taas. Heippa!

-Sivari Mikke

Ps. Naakat kattoo ku ajan nurmee, saako ne paremmin ruokaa sieltä maasta kun on lyhyempi ruoho?

Tägit: 

Lisää uusi kommentti

CAPTCHA
HUOMIO! Allaoleva kenttä on pakollinen. Kysymyksellä varmistetaan, että olet ihminen etkä robotti. Kirjoita kyllä tai ei.NOTICE! The following field is mandatory. Answer to prove you aren't a bot. Simply writing 'yes' will work
Fill in the blank.