Sounds and smells: 11.4.2016

11.4.2016

Heippa. Viimeviikolla jäi blogi tekemättä mutta olihan se kiireistä aikaa, että en vain laiskuuttani jättänyt kirjoittamatta :) Tällä viikolla kaikki koulustamme kiinnostuneet ovat tervetulleita tulemaan tutustumaan sillä nyt on avoimien ovien viikko! Ainahan tänne saa tulla, mutta erityisesti nyt kun on ohjelmaa tiedossa! Viikon ohjelma löytyy tästä. Kahvia on ja myyjäiset on, rohkeasti vaan tänne Taidekoululle sieltä missä olettekaan :D Onpas ollut aurinkoista ja siitä on nautittukkin opistolla jäätelön ja muiden virvoikkeiden kera. Joen virrassa voi huomata jääpalasten seilaavan, kunnes ne sulavat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiikussa on kivaa pitkästä aikaa, kuva: Juha-Matti Säkkinen. Taidan jatkaa muita juttuja, tämän blogin kanssa on nyt mennyt vähän turhan pitkään vaikkei tässä ole paljoakaan sisältöä... Kuten aina, ensiviikolla sitten taas blogia. Keinukaa tekin välillä, hei vaan!

Tägit: 

Lisää uusi kommentti

CAPTCHA
HUOMIO! Allaoleva kenttä on pakollinen. Kysymyksellä varmistetaan, että olet ihminen etkä robotti. Kirjoita kyllä tai ei.NOTICE! The following field is mandatory. Answer to prove you aren't a bot. Simply writing 'yes' will work
Fill in the blank.