Et menetä ensiketalaisen etuuttasi

Yliopistot ja ammattikorkeakoulut suosivat valinnoissaan ensikertaisia hakijoita.

Jos tiedät minne haluat mennä opiskelemaan mutta et siihen tällä kerralla yllä, sinun kannattaa harkita opiskelua kansanopistossa, jossa voit valmistautua haluamasi oppilaitoksen seuraavan vuoden pääsykokeisiin. Limingan Taidekoulussa saat valmennusta pääsykokeisiin, voit halutessasi suorittaa avoimen yliopiston opintoja jo etukäteen tulevaan oppilaitokseesi ja ET MENETÄ ENSIKERTALAISEN hakijan asemaasi.

Sama koskee sinua, joka et tiedä mitä tarkalleen haluaisit opiskella. Kansanopistossa voit tutustua itseäsi kiinnostavaan opiskelualaan ja valmistautua alan pääsykokeisiin. Ja taas, ET OLE MENETTÄNYT ENSIKERTALAISEN etuuttasi.

Kansanopistossa saat saman opintotuen kuin toisen asteen koulutuksessa, eivätkä käyttämäsi opintotukikuukaudet vähennä myöhempiä opintotukikuukausia ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa.

Katso lisätietoja opintopolusta

Drug Synthroid Online (Levothyroxine) is used for treating low thyroid hormone levels and certain types of goiters. Abilify (Aripiprazole) is used for treating agitation caused by schizophrenia or bipolar disorder, depression. Click to see full text here: