syksy

Sounds and smells: 5.9.2016

Terve terve.

Limingan Taiteilua viikonloppu lähestyy, meiän kouluki on mukana! Meillä on semmonen Pop-up näyttely joka kestää 2 päivää limingan vanhan kirjaston tiloissa ns. poliisitalolla. Seiniä on maalattu ja tauluja yms kamaa aletaan roikuttaa niille ihan kohta. Hyvää tulee, kannattaa tulla tsiigailee! Mitäs sitten täällä opistolla kuuluu ja haiskahtaa parhaillaan? Sarjislaiset oli viikonlopun Helsingissä sarjisfestareilla, kuvanveistossa olevat viimeistelivät veistoksiaan ennen kuin niistä tehdään muotti, loput porukoista kai vaan nautti viimesistä lämpimistä päivistä :) Hiukkasen tuntuu että viikonloppua ois voinu viettää vielä hetken, kun flunssaa ollut liikkeellä eikä oikein jaksaisi ryhtyä töihin taas. Eikai tässä sen kummempia, olkaa toisillenne armollisia :D

Moi moi!

-Sivari Mikke

Sounds and smells: 19.8.2016

Mooi. Opistolla on taas vilinää ja vilskettä, toista viikkoa syyslukukautta takana ja ihmiset alkaa jo tottua elämään taidekoulussa. Ulkona olo on hiukan harvinaisempi harrastus sateisen sään vuoksi, mutta esimerkiksi nuotiolla on ollut tulet jo muutamana päivänä. Ihmisillä on varmasti tekemistä kun ensimmäistä kritiikkiäkin voisi alkaa valmistelemaan päivä opintojen lisäksi. Tällä lukuvuoden ensimmäisellä kritiikillä ei ole kummoisempaa nimeä, mutta siinä on otettu satunnaisesti jae raamatusta josta tehdään taideteos maalaus opettajamme Hannun kritisoitavaksi. Huvittavinta minulle tässä on se että valitsin itse jakeet :) selailin raamattua koko illan ja muistelin makeimmat kohdat siitä. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muuta ajankohtaista asiaa: muistakaa ihmiset ilmoittautua avoimeen yliopistoon. Ilmoittautumiset 26.8 mennessä! Tarjolla Taidehistoriaa, kasvatustieteitä ja kuvataide opintoja. Opiston väki on alkanut aktiivisemmin käyttämään somea, seuraathan meitä niin me seuraamme sitten sinua ;) Olemme Tumblrissa, Facebookissa, Instagrammissa, Twitterissä ja youtubessa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikke kiittää ja kuittaa taas tältä kertaa. Pitäkää huolta, hei hei!

Subscribe to RSS - syksy