oulu

Sounds and smells: 24.3.2016

24.3.2016

Moikkelis! Eilen avattiin Oulussa juhlavuoden ensimmäiset näyttelyt: Näillä lakeuksilla ja Ei hetkeäkään liian aikaisin. Näillä lakeuksilla oli täynnä limingan taidekoulun käyneiden tai siellä työskennelleiden kuvataiteilijoiden töitä. Mukana oli Toni Iskulehto, Hannu Lukin, Rauli Körkkö, Päivi Vehviläinen, Olli Pohjola, Niilo Komulainen, Jussi Valtakari ja Jyrki Riekki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yllä Rauli Körkön nimettömäksi jätetty sika poppeli veistos ja alla näette Hannu Lukinin öljymaaleilla tehdyn muotokuvan Murtolan Sakesta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toni Iskulehto ja rakkaudenpastori.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näyttelyn avasivat rehtorimme Ari Karvosen, P.-Pohjanmaan ja kainuun alueen taiteen edistämiskeskuksen erityisasiantuntija Ulla Lassilan ja kuvataiteilija Hannu Lukinin pitämät puheet. puheiden jälkeen oli Tiina Vehkaperän ja Heidi Kestin performanssin vuoro. Palloja lensi, köydet ja vessapaperit kietoivat ihmisiä yhteen ja soittimet soivat ristiriitaisesti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ari oli tuskin harjoitellut haitarin soittoa ennen esitystä, mutta se ei haitannut sillä kysehän oli hauskanpidosta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En valitettavasti päässyt Valveelle Ei hetkeäkään liian aikaisin valokuva näyttelyyn kun kyytini Liminkaan lähti jo niin aikaisin :/ Mutta suosittelen että käytte tutustumassa ihan itse paikanpäällä siihen. Näyttely koostuu tämän lukuvuoden valokuvausopiskelijoiden töistä, olen jo joitain kyseisiä kuvia nähnytkin ja niissä on sitä jotain.

Kiitos lukemisesta, ensiviikolla sitten taas uusi blogi. Mukavaa päivää ja hyvää pääsiäistä!

-Sivari Mikke

Subscribe to RSS - oulu