kevät

Sounds and smells: 5.5.2016

5.5.2016

Ilmat lämpenee kun kesä lähenee

ei untakaan saa kun aurinko paistaa

ja linnut laulaa yötä päivää.

Kesken matkan tunnen

sydän lyö levottomasti,

pitänee pysähtyä tänne hetkeksi.

Lehtipuun varjoon nurmelle

jätän painautumani merkiksi,

tässä hyvä oli olla

tyhjentää mieltä, levätä.

 

Moi vaan kaikki! Tuntuu haikealta kun koulu loppuu pian ja ihmiset lähtevät omille teilleen. Kesän saapuessa kannattaa kuitenkin suremisen sijasta nauttia hyvästä säästä kun sitä vielä kestää. Jonkun asian loppumenen on toisen alku, eikun vaan kohti uusia kujeita. Tänään 5.5 on taidekoulumme kevätnäyttelyn avajaiset klo 13 alkaen! Kaikki ovat tervetulleita tänne Limingan Taidekoulun päärakennukselle mistä jatkamme joen toiselle puolelle, vanhalle keltaiselle kivi koululle. Näyttely kierroksemme päättyy Limingan keskustassa sijaitsevaan kirjastoon. Näyttelyn vuoksi on ollut paljon kiireitä, päänvaivaa ja hullunkurisia tapauksia. Näyttely on kuitenkin vihdoin valmis ja kaikki on ollut sen arvoista.

 

 

 

 

 

Valokuvalinjan seinällä päärakennuksella näätte syanotypiaa, neulanreikäkameraa ja solargrafiaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tässä grafiikantöitä ja alla meidän Arimme :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Päärakennukselta löytyy myös ällistyttävä Lemonotron soitin!

Kevätnäyttely jatkuu 22.5 asti ja on auki jokapäivä! Näyttely töitä löytyy Limingan kirjastolta, taidekoulun päärakennukselta ja joen toiselta puolelta keltaisesta vanhasta koulusta. Aukioloajatkin saattavat kiinnostaa teitä ja nehän ovat arkisin klo 10 - 18 sekä lauantaisin ja pyhäpäivinä klo 12-16. Tervetuloa näyttelyyn! Nauttikaa lämmöstä, nytkin paistaa aurinko :) Heihei!

-Sivari Mikke

Sounds and smells: 11.4.2016

11.4.2016

Heippa. Viimeviikolla jäi blogi tekemättä mutta olihan se kiireistä aikaa, että en vain laiskuuttani jättänyt kirjoittamatta :) Tällä viikolla kaikki koulustamme kiinnostuneet ovat tervetulleita tulemaan tutustumaan sillä nyt on avoimien ovien viikko! Ainahan tänne saa tulla, mutta erityisesti nyt kun on ohjelmaa tiedossa! Viikon ohjelma löytyy tästä. Kahvia on ja myyjäiset on, rohkeasti vaan tänne Taidekoululle sieltä missä olettekaan :D Onpas ollut aurinkoista ja siitä on nautittukkin opistolla jäätelön ja muiden virvoikkeiden kera. Joen virrassa voi huomata jääpalasten seilaavan, kunnes ne sulavat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiikussa on kivaa pitkästä aikaa, kuva: Juha-Matti Säkkinen. Taidan jatkaa muita juttuja, tämän blogin kanssa on nyt mennyt vähän turhan pitkään vaikkei tässä ole paljoakaan sisältöä... Kuten aina, ensiviikolla sitten taas blogia. Keinukaa tekin välillä, hei vaan!

Subscribe to RSS - kevät