juhlat

Sounds and smells: 13.10.2016

Heipparallaa! Sivari Mikke tässä kirjottelee. Blogi raukka on jäänyt päivittämättä, mistähän aloittaisin että pääsisitte taas kärryille opiston menoista. Taidekoulun 50-vuotisjuhlat olivat tuossa perjantaina 30.9 ja paikalla oli mukavasti väkeä, nykyisistä entisiin oppilaisiin ja opettajiin ja muihin kanssa eläjiin. Myöhemmin samana iltana biletettiin 60-luvun tapaan, hienot ajan mukaiset asut ja musiikki tanssineen loi mainiota tunnelmaa. Alla kuva virallisista juhlista missä mm. Jyrki Poussu piti puheen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sitten viikonloppuna la-su meillä oli sarjakuva ja kuvataide 24h tapahtumat ja kauppakeskus zeppeliinissä oli pop up näyttely. Viimeisin kritiikki mihin tuotiin kuvapäiväkirjoja oli eilen 12.10 keskiviikkona ja osallistujien aikaan saannokset ovat nähtävillä päärakennuksen aulan pöydällä. Uusi kritiikki pidetään 23.11 ja aiheena ota kantaa. Odotan aikaansaannoksia mielenkiinnolla ja sitten seuraavana päivänä 24.11 loppuukin urani Limingan Taidekoulun sivarina. Siinä nyt tällainen päivitys. Tuota noin, ehkä kuulette kuulumisia sitten taas kun tulee jotain asiaa mieleen :) hehe no pitäkää huolta!

-Sivari Mikke

Sounds and smells: 23.9.2016

Tervehys. Blogaaminen on ollut mielenpäällä mutta työkiireestä johtuen ei ole ehtinyt eikä muistanut. Pahoitteluni teille arvon lukijani.

Pop-up näyttelymme taiteilua viikonloppuna meni oikein mukavasti omasta mielestäni ainakin. (kuva: Roosa Inkinen)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uusi näyttely nousee pian kauppakeskus Zeppeliiniin kempeleeseen. 30.9 Juhlistamme Taidekoulun 50-vuotista taivalta. Ensin on ns. virallinen juhla missä on kahvitus ja puheita jonka jälkeen pidetään näyttelyn avajaiset josta jatketaan iltabileisiin. Mukava viikonloppu siis tiedossa jo noiden myötä mutta La - Su on myös Sarjakuva- ja kuvataide 24h tapahtumat! Lauantai klo 12 sunnuntaihin klo 12 asti, oh no, wou wou!

Jep no kirjottelen taas vaikka ensi viikolla, Moikka!

-Sivari Mikke

Sounds and smells: 9.2.2016

9.2.2016

Kiinalaisen ajanlaskun mukaan pari päivää sitten alkoi apinan vuosi, joten hyvää apinan vuotta teille hyvät lukijat! Helmikuu ja koko vuosi 2016 on alkanut kiireisissä merkeissä. Taidekoulu täyttää pyöreät 50 vuotta tänä vuonna, odotamme juhlia innolla. Sarjakuvalinjan 50-vuotisjulkaisu alkaa olla loppuviivalla, on vain päättämättä kuka kuvittaa tämän kirjan kannen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Mikko tässä työn touhussa kertoo, että suurin osa porukkaa on tekemässä ensimmäistä kertaa painotuotetta. Elämme jännittäviä aikoja, mutta luulen että julkaisusta tulee erinomainen. Olen kuunnellut sarjakuvalinjalaisten tuskan parahduksia jo parikuukautta ainakin ruokatuntien aikana, mutta ruokalan sapuskoilla kelpaa painaa duunia. Tarjolla tänään oli jopa laskiaispullia ja maittavaa hernekeittoa. Onkos kevätkin tullut aikaisessa kun opiston piha on liukas ja märkä kuin mikäkin. Päivä senkun pitenee myös, saatat päivisin kuulla linnunkin laulamassa iloisesti koivun oksalla. 

 Kevättä tosiaankin luulisi olevan ilmassa kun tulevana viikonloppuna on myös ystävänpäivä! Perjantaina järjestetään ysäri teemaiset ystävänpäivä kemut, toivotaan että lempi leiskuu ;)

Jos joku miettii mitä Akille kuuluu, se legendan mukaan viettää yhä paljon aikaa facebookissa.

-Sivari Mikke

Subscribe to RSS - juhlat