joulu

Sounds and smells: 24.11.2016

 

Niin se päivä koitti, kun minä sivari Mikke astun vapauteen. Ajattelin kirjoittaa jotain runollista ja haikeaa ajastani täällä mutta taidan jättää hyvästini lyhyiksi. Siviilipalveluksen suoritus Limingan Taidekoulussa oli hyvä ratkaisu. Stressistä, ankarista ponnisteluista ja hermoja raastavista tehtävistä huolimatta muistelen tätä vuotta lämpimästi. Kiitos kaikille jotka ovat eläneet rinnallani.

Taidekoulun kuulumisiin: Eilen 23.11 oli kritiikki Ota Kantaa. Oppilaiden työt tosiaan olivat harkittuja vetoja, ottaen kantaa milloin mihinkin. Vallitseva mielipide oli että tämä oli hyvä kritiikki. Alla hieman maistiaista kritiikin annista. Eutanasia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uusi sivari Miska aloitti 14.11 ja korvaa Miken Huomisesta 25.11 lähtien. Miska on tosi näppärä ja ystävällinen seuraaja, oikea sivari. Pian saa avata ensimmäisen luukun joulukalentereistakin jos olette semmoisia hankkineet :) ja joululomakin alkaa alle kuukauden kuluttua täällä opistolla.

Haluaisin toivottaa hyvää joulua jo nyt kun tämä on viimeinen blogini ja ennen kaikkea hyvää jatkoa muutenkin :) Se on sitten moikka moi kaikki!

-Sivari Mikke

 

Subscribe to RSS - joulu