Helmikuu

Sounds and smells: 24.2.2016

24.2.2016

 

Kevät ei saapunutkaan vielä Liminkaan, mutta hyvä niin sillä Talviloma on vielä tulossa ja lunta tupruttaa. Talvilomaa vietämme täällä 7.3 - 13.3 elikkäs reilun viikon päästä. Jos tarvitset jotain niin sivari (minä) en ole lomalla, vaan päivystän koululla.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ruokalan seiniä koristavat pitkästä aikaa uudet työt. Valikoidut työt ovat hieman synkkä aiheisia, ne esiteltiin viimeviikkoisessa pelottaa kritiikissä. Pari taulua jäi vahingossa ripustamatta, pahoittelemme tapahtunutta. Alla Meme ja Siiri Korhosen upeat teokset.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yhteishakukin alkoi, muistakaa hakea kouluihin. Taidekoulukin on koulu tosiaan, mutta ei tänne haeta yhteishaulla :) Muistakaa myös seurata Taidekoulua Instagramissa ja jokapaikassa!

Ottakaahan easysti

-Mikke sivari

Sounds and smells: 9.2.2016

9.2.2016

Kiinalaisen ajanlaskun mukaan pari päivää sitten alkoi apinan vuosi, joten hyvää apinan vuotta teille hyvät lukijat! Helmikuu ja koko vuosi 2016 on alkanut kiireisissä merkeissä. Taidekoulu täyttää pyöreät 50 vuotta tänä vuonna, odotamme juhlia innolla. Sarjakuvalinjan 50-vuotisjulkaisu alkaa olla loppuviivalla, on vain päättämättä kuka kuvittaa tämän kirjan kannen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Mikko tässä työn touhussa kertoo, että suurin osa porukkaa on tekemässä ensimmäistä kertaa painotuotetta. Elämme jännittäviä aikoja, mutta luulen että julkaisusta tulee erinomainen. Olen kuunnellut sarjakuvalinjalaisten tuskan parahduksia jo parikuukautta ainakin ruokatuntien aikana, mutta ruokalan sapuskoilla kelpaa painaa duunia. Tarjolla tänään oli jopa laskiaispullia ja maittavaa hernekeittoa. Onkos kevätkin tullut aikaisessa kun opiston piha on liukas ja märkä kuin mikäkin. Päivä senkun pitenee myös, saatat päivisin kuulla linnunkin laulamassa iloisesti koivun oksalla. 

 Kevättä tosiaankin luulisi olevan ilmassa kun tulevana viikonloppuna on myös ystävänpäivä! Perjantaina järjestetään ysäri teemaiset ystävänpäivä kemut, toivotaan että lempi leiskuu ;)

Jos joku miettii mitä Akille kuuluu, se legendan mukaan viettää yhä paljon aikaa facebookissa.

-Sivari Mikke

Subscribe to RSS - Helmikuu