Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (http://limingantaidekoulu.fi/fi/) sarjakuvalinja käynnisti kymmenennen kautensa 17.8.2009. Opiskelemme sarjakuvaa aamusta iltaan (toisinaan illasta aamuun) koko talven. Meitä on Impivaarallinen, nyt nelisenkymmentä.

tiistai, huhtikuu 27, 2010

Maalauspäivä

Toivo maalaa

Tänään otetaan tilaa haltuun ja merkitään se omaksi. Rumia kaappeja voi koristella maalaamalla niihin vaikka sarjakuvia. Ulkona on harmaata ja sataa räntää, mutta sisällä on nyt värikästä.

Sara, Emppu ja Aleksi

Eilen oli keväisempää. Silloin tehtiin kävelyretki arboretumiin. Emppu parka loukkasi jalkansa ja liikkuu nyt kepeillä. Parane pian, Emppu!
http://www.youtube.com/watch?v=qYvB7z2lEUM

tiistai, huhtikuu 20, 2010

Kevätnäyttely

Henna, Riika, Sisko ja Nora

Taidekoulun kevätnäyttelyä ripustetaan tämä viikko. Sarjislinjan vuosijulkaisuoriginaalit ovat samaan aikaan esillä Kärsämäellä. Tänä vuonna sarjislaiset tekevät teokset yhteistyöprojektina ihan tätä näyttelyä varten. Esillä on myös maalauksia, grafiikkaa, veistoksia ja valokuvia koulun päärakennuksessa, Vilho Lampi museossa ja Limingan keskustassa Osuuspankkia vastapäätä sijaitsevassa entisessä meijerin toimistotilassa, tai oli siinä välillä antiikkiliikekin. Tervetuloa avajaisiin sunnuntaina klo 13.00.

tiistai, huhtikuu 13, 2010

Koulukiusaamista?

Kevät saapuu Liminkaan hitaasti, lunta on vielä metritolkulla. Kevätaurinko saa ihmiset tekemään outoja asioita. Jos ei muuta, niin porukan pienin pitää teipata roudarinteipillä lipputankoon.

ter info) -->