Limingan taidekoulun sarjakuvalinjalla

Limingan taidekoulun (http://limingantaidekoulu.fi/fi/) sarjakuvalinja käynnisti kymmenennen kautensa 17.8.2009. Opiskelemme sarjakuvaa aamusta iltaan (toisinaan illasta aamuun) koko talven. Meitä on Impivaarallinen, nyt nelisenkymmentä.

tiistai, kesäkuu 02, 2009

Mitäs sielä vetelehditään?

Tämänkin luvattoman seinätöhryn tekijä voisi laittaa sarjakuvansa automaattiin.

Suomen sarjakuvaseuran sarjakuva-automaatissa on paikka juuri sinun sarjakuvallesi!

Suomen Sarjakuvaseuran sarjakuva-automaatti on entinen 1940-luvun makeis- ja savuke-automaatti. Syksyllä 1999 täydellisesti kunnostettu automaatti myykin nyt pieniä sarjakuvalehtiä kahdella euron kolikolla. Sarjakuvat on pakattu pieniin askeihin ja niiden tekijöinä on sarjakuvantekijöitä Suomesta ja ulkomailta. Automaatti sijaitsee mbarissa, Lasipalatsissa keskellä Helsinkiä (Mannerheimintie 22-24).

Tarjoa sarjakuviasi automaattiin! Työ voi olla sarjakuvalehti, kuvasarja, animaatiokirja, kolmiulotteinen...(Automaattiin saa tarjota myös c-kasetteja !) ja se voi olla minkä mallinen tahansa, kunhan se mahtuu tavalliseen tupakka-askiin. Askin mitat ovat 8,5 x 5,5 x 2cm. Uusia tyhjiä askeja saat seuralta, joten käytettyjä tupakka-askeja ei tarvitse alkaa keräilemään.

Yhden askin hinta on 2 euroa, josta taiteilija saa käteisenä 1.50 euron tekijänpalkkion. Sarjakuvasi saat automaattiin laittamalla postia os. mari.ahokoivu(at)gmail.com. Laita viestiin mukaan esimerkkikuvia sarjakuvastasi, ja voidaan samalla sopia askien toimituksesta.

Lisätietoa:
mari.ahokoivu(at)gmail.com
http://www.kutikuti.com/AUTOMAATTI.htm